Pentru comenzile preluate in cadrul cofetariilor clientul este rugat sa verifice corectitudinea datelor inscrise in bonul de comanda.

Eventualele completari se vor face pe loc; reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Comenzile se vor preda clientilor la data si ora stabilite pe bonul de comanda. In cazul solicitarii modificarii orei/datei sau anularii unei comenzi, clientul este rugat sa anunte acest lucru telefonic sau prin e-mail, dar cel tarziu cu 2 zile inainte de ridicarea comenzii.

Comenzile personalizate necesita plata in avans, integrala sau partiala.

Comenzile telefonice si online sunt valide doar dupa confirmarea acestora printr-un numar de comanda.

Pentru comenzile personalizate va rugam sa transmiteti comanda cu cel putin 5 zile inainte de data ridicarii acestora. Pentru torturile de nunta sau botez va rugam sa transmiteti comanda cu cel puţin 2 saptamani inainte.

Solicitarile de modificare a comenzii se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 2 zile inainte de data eliberarii comenzii. Exceptie fac torturile de nunta sau de botez, pentru care solicitarile de modificare se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 5 zile inainte.

Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 2 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine valoarea avansului.

La preluarea comenzilor vom solicita urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informatii despre produsele si serviciile cofetariilor.

Figurinele din pasta de zahar pot conţine accesorii si ornamente alimentare necomestibile.

Produsele noastre pot contine alergeni (consulta lista alergenilor).

Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 500gr.

Nu asiguram livrarea produselor la domiciliu, acestea fiind preluate direct de catre client din cofetariile noastre.

Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 50 lei si cele speciale trebuie achitat un avans.

Termenele de valabilitate ale produselor noastre sunt cuprinse intre 1-5 zile.