Aluat proaspat

Toate produsele sunt realizate in laboratorul propriu din aluaturi proaspete framantate de noi. Aluatul de merdenele, foietajele, aluaturi fragede, aluat de cozonac, gogosi, blaturi - toate se fac prin sudoarea fruntii si din experienta acumulata de-a lungul anilor in care noi ne-am aratat interesul pentru mai bun si mai sanatos. (referire la merdeneaua cu telemea, merdeneaua cu mar, merdeneaua cu branza dulce si stafide, pateuri cu branza, buseuri cu ciuperci)

Potrivit specialiștilor, aluatul congelat are un conținut mai mare de substanțe chimice, față de cel proaspăt pregătit, motiv pentru care ANPC face demersuri pentru a le atrage atenția consumatorilor cu privire la pericolele la care se expun atunci când aleg consume aceste produse.

Aluatul decongelat conține niște enzime obținute pe cale chimică. Iar acestea n-au cum să fie sănătoase pentru consumator. E clar: una este aluatul proaspăt, altă e aluatul decongelat. Cine spune că sunt același lucru n-are dreptate. Orice produs decongelat conține E-uri, acidifianți și chiar agenți de inalbire. Și toate acestea distrug valoarea nutritivă a produsului"