Termenii si conditiile specificate mai jos stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC Lorimar Grup SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).

Cofetaria Loren

www.cofetaria-loren.ro este site-ul de prezentare a produselor de cofetarie realizate in laboratoarele proprii.

Site-ul mai sus mentionat este proprietatea SC Lorimar Grup SRL, cu sediul social in Piatra-Neamt, Str. Fermelor nr. 31, inmatriculata la Registrul Comertului sub numărul J27/957/2006, cod unic de inregistrare RO 18956472.

Date personale

Datele personale ale clientilor sunt utilizate doar pentru preluarea comenzilor si facturare, in conformitate cu normele in vigoare. Datele personale nu vor fi livrate niciunei terte parti care nu este implicata in procesul de achizitie, livrare sau marketing al Cofetariilor, persoana fizica sau juridica, fara acordul expres al clientului.

Copyright

Continutul acestui site este proprietatea www.cofetaria-loren.ro. Utilizarea lui in alte site-uri sau mijloace de presa se poate face doar cu acordul scris al Cofetariei Loren.

Limitarea responsabilitatii

SC Lorimar Grup SRL nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba produsa prin consumarea produselor dupa termenul de valabilitate inscris sau comunicat la cererea clientului sau a produselor aflate in termenul de valabilitate dar pastrate in conditii necorespunzatoare de catre client dupa achizitionarea acestora.