TORTURI DE BOTEZ

TORTURI DE BOTEZ
Toate evenimentele speciale, cum sunt aniversarile, nuntile sau botezurile trebuie marcate intotdeauna cu prajituri delicioase, pentru ca invitatii sa fie rasfatati din plin!

Torturile pentru botez sau torturile pentru copii au fost indragite dintotdeauna, pentru ca acestea se deosebeau de torturile clasice prin colorit. Evenimentele festive sunt adesea insotite de mese bogate si de prajituri de casa, la final aducandu-se un tort mare care este impartit tuturor invitatilor.
Folosim doar ingrediente de calitate, pentru ca fiecare tort sa fie gustos si pe placul celor care il comanda. Ne mandrim cu faptul ca retetele pe care le folosim pentru realizarea prajiturilor si a torturilor sunt personalizate(deci, unice), iar ingredientele folosite sunt naturale si de calitate. Fructele folosite sunt mereu proaspete, frisca este naturala, iar cremele contin ciocolata belgiana. In plus, toate decorurile sunt lucrate manual, din fondant de calitate, martipan sau icing, ciocolata sau frisca,in functie de caz.

Compozitie: la libera alegere a clientului, dar sub indrumarea profesionala a cofetarilor. Sau alegerea dintr-o lista pusa la dispozitie de catre noi.
Ingrediente: in functie de compozitia aleasa.
Alergeni: in functie de compozitia aleasa.
Nota: Pret 70 lei/ kg - tort imbracat in frisca, ciocolata sau naked
80 lei/kg - tort imbracat in martipan/ pasta de zahar
INFO: decoratiunile mari sau florile naturale se platesc separat